Tharese Rrobash Profesionale TE 1120

MARKA: Electrolux
MODELI: TE 1120
KAPACITETI I THARJES: 8 kg
TIPI I THARESES: Me Kondesim
MENYRA E KONTROLLIT: Elektro- Mekanike
INSTALIMI: Me qendrim te lire
SENSOR LAGESHTIRE: Po
HAPJA E DERES: Normale
NUMRI I PROGRAMEVE: 16 programe
NIVELI I ZHURMËS: 67 dB
PERMASAT: 85 x 60 x 61 cm

Category:

Description

Program automatik i cili njeh nivelin e lageshtise dhe ndalon punen automatikisht sapo arrihet tharja e deshiruar
Program Rifreskimi
Përzgjedhje e nivelit të tharjes
Kohezgjatja standarte e programit: 120 min
Funksion i tharjes ekonomike
Zgjatja e kohes se tharjes me intervale nga 5 min
Fazë anti rrudhe
Sinjal i mbarimit të programit
Niveli i zhurmës: 67 dB
Dimensionet (L x Gj x Th): 85 x 60 x 61 cm