Pastrimi I Ushqimit

Paisjet e Electrolux për pastrimin e ushqimit janë shumë përdorimshe, mund ti përdorni ato nga qërimi i patateve e deri tek pastrimi I midhjeve. Nëse nuk keni nevojë që pajisja tju qëroje perimet, mund të përdorni vetëm opsionin e pastrimit.

Pajisjet vijnë me kapacitete të ndryshme, për të kënaqur kërkesat e restoranteve nga 80 kg/h në 400 kg/h.

Paneli i kontrollit të paisjeve është i papërshkueshëm nga uji dhe i lehtë për t’u përdorur.

Përpunimi I Brumit

Electrolux ofron një gamë të gjerë të mikserave/kombinatëve për të bërë të mundur përpunimin sa më të mirë të brumit.

Ofrohet me një gamë të gjërë nga 5 deri në 80 litra

I pajisur me program special për brumin e bukës apo atë të picave.

Ofrohet në variantet manual apo ato të motorrizuara.

Pajisje Vakumi

Të gjitha modelet janë ndërtuar sipas rregurolles së HACCP.

Modelet variojne nga ato që përballojnë 100 deri në 800 pjata në ditë.

Paisjet funksionojnë me Gaz Inert për të bërë të mundur paketimin e ushqimeve delikate.

Gatimi

SkyLine Combi Ovens janë bërë për tju dhënë performancë të shkëlqyer. SkyLine Combi Ovens, një zgjidhje e re e karakterizuar nga kosto më të  ulëta të shpenzimeve dhe dizejnuar për, ekonomik dhe i lehtë në përdorim. Jini gati për të ndryshuar mënyrën e gatimit më të mirë.

Mbi 40 vite eksperiencë duke përsosur Combi Ovens

Kurseni deri në 10% në energjinë elektrike, funksioni i ri Plan-n-Save zbaton një logjikë të re të bazuar në inteligjencën artificiale për të optimizuar rendin e gatimit dhe për të minimizuar shpenzimet tuaja.

Bëni kuzhinën tuaj më efikase e produktive, me zgjidhjen Cook dhe Chill: SkyDuo, komunikimi i pandërprerë midis Furrave Skyline dhe Blast Chillers.

Libero Line

Koncepti i gatimit perballë klientit. Shërbejuni të gjithëve, kudo.

Përgatitni ushqimet e shpejta për njerëzit në lëvizje. Çdo gjë, duke filluar nga sanduiçet më të thjeshta, e deri tek ushqimet më të komplikuara.

Libero Point me sirtarët frigoriferikë të integruar zgjeron gamën e njësive të gatimit dhe ruan ushqime të freskëta duke ju mbajtur më afër ushqimeve që ju nevojiten. Sistemi i ri Anti-Odor, me ventilim të trefishtë filtrimi, mundëson zvogëlimin e erërave të këqija të emetuara gjatë gatimit, duke e bërë Libero Point një zgjidhje ideale për çdo lloj vendosje, në ambiente të brëndshme apo të jashtme.

Fritezat Electrolux

Electrolux Fryers HP janë më të shpejta e më të lehta për tu përdorur, ushqimet do dalin gjithmonë më të frekskta gjë qe do ju ndihmojë në rritjen e biznesit tuaj.

 

Më pak mbetje!           

Fritezat e Electrolux ju heqin stresin nga gatimi i ushqimeve. Funksioni Automatik përshtat automatikisht parametrat e gatimit sipas peshës së ushqimit tuaj, për të siguruar rezultatet e dëshiruara cdo herë.

Green!

Ndaloni shpenzimet e konsumit të vajit, sepse Friteza Electrolux, me sistemin e Filtrimit të Avancuar, me dy faza, bën pastrimin më të shpejtë dhe më të sigurt.

Skuqje speciale – Electrolux Fryers HP
Ngrohja super e shpejtë dhe rregullimi i shpejtë i temperaturës sigurojnë performancë të lartë dhe ju lejojnë të gatuani më shumë në një kohë më të shkurtër. Deri në 38 kg patate në një orë.

Donut Speciale – Electrolux Fryers HP
Puno më shpejtë duke eleminuar gabimet njerezore, thjesht duke ruajtur programin tuaj të preferuar të skuqjes. Skedulimi i kohes është më i lehtë: ju kursen kohë dhe rrisni efikasitetin në kuzhinën tuaj.

Recipes Special – Electrolux Fryers HP
Gatuani ushqime të freskëta dhe perfekte, porcion pas porcioni duke i bëre më shpejtë dhe më e lehtë.
Zbuloni më shumë nga tiparet e reja që e bëjnë Fryers HP te skuq më shumë, më mirë dhe më shpejtë.

Frigoriferimi më optimal për produktet tuaja, ecostoreHP!

Electrolux Professional’s ecostoreHP me klasin A të energjisë, është në përputhje me standardin më të lartë për konsumin e energjisë për produktet profesionale të së njëjtës klasë në Europë.

*Më shumë kapacitet dhe kursim të energjisë, më shumë se cdo konkurrent!
*Mundëson uljen e faturës së energjisë me 80% gjë që mund tju kurseje 830 euro në vit! (E përllogaritur sipas standardeve Europiane, 0.21 €/kWh për frigoriferët me kapacitet neto prej 503lt)

Optiflow: Teknologjia për arritjen e rezultateve më të mira duke mbajtur uniformitetin e temperaturës, duke mbajtur kostot e shpenzimeve për energji sa më minimale

Optiflow është sistemi i qarkullimit të ajrit në mënyrë inteligjente i cili përshtatet me ngarkesën tuaj për rezultatet më të mira të ftohjes, uniformitetin e temperaturës optimale dhe kursimet në rritje në konsumin e energjisë.

Për frigoriferët ecostoreHP është bërë e mundur që të minimizohet sa më shumë të jetë e mundur kondesatori, në këtë mënyrë është bërë i mundur qarkullimi i ajrit më lirisht duke siguruar ftohjen më të mirë në treg.

Ruajta e cilësisë së ushqimit
Duke bashkuar teknologjinë e ftohjes Optiflow me klasen klimaterike 5 bën të mundur krijimin e mikroklimave, në këtë mënyrë kemi të mundur minimizimin e mbeturinave nga ushqimet e prishura.

Banakë Frigoriferik
ecostoreHP Banakët Frigoriferik, Pionerët në eficencën energjitike me klasin A të energjisë dhe klase klimaterike 5.

Banakët e ecostoreHP ofrojnë Kombinimin unik të klasës klimaterike 5 bashkë me klasën e energjise A.

HP në emrin e produkteve nga Electrolux shërben për performancën më të mirë, eficencen më të mirë energjitike duke ju siguruar më shumë kapacitet dhe siguri më të lartë.

Vecoritë kryesore:

Më shumë kapacitet

Modelet e reja nga ecostoreHP ju ofrojnë deri në 20% më shumë kapacitet që duke e konvertuar në litra janë plot 50lt më shumë. Më shumë kapacitet se cdo konkurrent tjetër.

Extra customization 

Mund të përshtaten sipas cdo nevoje që ju keni

Extra food safety 

Klasa klimaterike 5 e kombinuar me Optiflow bën të mundur arritjen e performancave më të larta edhe në kuzhinat më të zëna dhe të nxehta.

Extra savings with class A 

Klasa e energjisë A bën diferencën nga produktët e tjera

Lavastoviljet

E-flex Glasswashers

Humbja e madhe e kohës për kryerjen e proceseve nga programe komplekse dhe dizajne jo-ergonomike janë ndër problematikat që haset cdo biznes.
Dëshira më e madhe e cdo menaxheri është që klientët e tij të marrin shërbimin më të mirë të mundshëm.
Ky ideal është I njëjtë me atë të E-flex Glasswashers nga Electrolux Professional.

Vecoritë:

Time savings
Falë panelit elektronik bëhët më I thjeshtë monitorimi I pajisjes.

I sigurtë dhe ergonomik
Dera e balancuar në mënyrë që të hapet e të mbyllet lehtësisht.

Performancë e shkëlqyer
Falë 2 krahëve të dyfishtë poshtë edhe lart që bëjnë të mundur pastrimin përfekt në kohë rekord.

Higjenë maksimale
Pjesa e brendshme inox bën të mundur pastrimin më të thjeshtë duke mbajtur higjenën maksimale.

Hood Type Dishwashers
Eficenca, thjeshtësia dhe performanca e lartë janë fjalët që përshkruajnë green&clean hood type dishwashers.
Pavarësisht se cfarë mund të kërkoni nga një makineri, Electrolux mund tju ofrojë pikërisht atë që dëshironi. Gjithmonë me dicka ekstra: Eficencë me siguri maksimale në funksionim, thjeshtësi në përdorim duke ofruar teknologji inovative, performancë superiore e kombinuar me kursim në energji, ujë dhe detergjent.

Vecoritë kryesore:

Green
Më pak konsumin të energjise elektrike, ujit dhe detergjentit duke bërë të mundur uljen e kostove.

Clean
Më I miri në pastrim në industry.

I Sigurt
WASH•SAFE CONTROL, është program unik I cili bën të mundur shplarjen me temperaturë nominale 84 °C