Zgjidhjet e Përgatitjes së Ushqimit

Drejtimi i një restoranti mund të jetë një detyrë shumë e vështirë.

Kjo është arsyeja pse keni nevojë për një që ju ndihmon dhe nuk ju lejon të ndiheni vetëm në kuzhinë.

Një kuzhinë që ju ndihmon të shkëlqeni

Krijuar për të qenë një partner i vërtetë për shefat e kuzhinës, Thermaline dhe Molteni nga Electrolux Professional plotësojnë të gjitha kërkesat e restoranteve.

Çdo nevojë mbetet e plotësuar.

Nëse keni një rrjet restorantesh, Globe Professional ka pajisje që mund të zgjidhin edhe sfidat tuaja më të vështira.

Një kuzhinë që ju ndihmon të shkëlqeni

Thermaline

Ruaj deri në 60% të kostos së energjisë duke përmirësuar performancën me gamën e gatimit të thermaline premium. Sipërfaqja e sipërme induksion bën të mundur gatimin plotësisht të shumë produkteve në të njëjtën kohë më lehtë se kurrë.

Cook&Chill

Gatuaj, eco-friendly me Touchline air-o-steam, me furrën më eco-friendly combi aktualisht në treg. Menutë më fleksibile, pergatitje edhe më të efektshme, më pak mbeturina më shumë  kohë, më pak kosto dhe shumë kursim të energjisë.

Refrigeration

Mbani ushqim të freskët me efikasitetin më të mirë të klasës të kabineteve frigoroferike. Ndihmoni që kuzhina juaj të jetë më e qëndrueshme dhe produktive.

Serviset

Shtrojeni tryezën, shërbeni, shijoni! Darka është gati! Lërini pjatat të shpërndahen – ju keni mysafirë. Kështu që bëni gjithçka gati dhe uluni!

Mbush, rimbush! Para, gjatë dhe pas ngrënies. Gjithçka që ka të bëjë me ujin, verën, kafenë dhe çajin.

Ene Kuzhine

Përgatitja

Prit, copëto, trazo! Derisa gjithçka të jetë në rregull. Thikat tona dhe pajisjet e kuzhinës mund të ndihmojnë.

Gatimi

Gatuani me tenxhere nga WMF dhe SILIT – gjeni në Globe Professional koleksionin e duhur të tenxhereve për ju.

Pjekja

Trazoni dhe përzieni brumin! Torta është pothuajse gati. Me tiganë për pjekje Kaiser, mund të jeni të sigurt që pjekja juaj do të jetë hit – nga Gugelhupfs deri tek ëmbëlsira të gatuara si një profesionist.

Zgjidhje për Pije

Një mundesi e gjerë e zgjidhjeve për kafe dhe pije për të tejkaluar pritjet e klientëve tuaj. Së bashku me një ekip ekspertësh që na janë bashkuar për t’ju shërbyer, ne ju ofrojme:

  • Prodhuesit e kafesë dhe çajit
  • Grirëse kafeje
  • Dispenser të pijeve të nxehta dhe të ftohta
  • edhe më shumë…

Kontakto me një Ekspert