null

Më shumë Personalizime

null

Pamje mahnitëse

null

Kontrollo cdo gjë nga celulari

Televizor i ndërtuar për bizneset!

Bëni më shumë me televizorin tuaj

Televizori bën të mundur komunikimin me reklama për biznesin tuaj pa pasur nevojën e fletushkave fizike. Aplikacioni i ri Business TV ju mundëson që të vendosni reklama të ndryshme edhe gjatë shikimit të kanaleve televizive.

Grafika të pa rezistueshme për syrin

Ekranet UHD në cmime dhe përmasa të ndryshme që mund ti vendosni kudo. Televizorët nga Samsung Business janë ndërtuar me një qëllim në mendje, të punojnë 16 orë në ditë, në 7 ditët e javës.

Kontrolloni gjithcka nga telefoni juaj

Aplikacioni që mund ta gjeni si për modelet Android gjithashtu edhe për modelet IOS, ju mundëson që të menaxhoni reklamat që dëshironi të vendosni edhe nëse nuk jeni pranë.

Dizenjoni vetëm me një click

Suporton më shumë se 100 templates të cilat janë të ngarkuara në memorje, të cilat ju mbetet vetëm për ti zgjedhur dhe modifikuar sipas preferencave tuaja.

Fokusohuni në biznesin tuaj, televizori punon vetë

Sistemi i integruar i on/off, të cilin mund ta vendosni paraprakisht dhe televizori juaj do ndizet e të fiket në orën që keni vendosur ju vete, për më shumë ka edhe mbrojten me password që të mos ju ndikojë asnjë në televizorin tuaj.

Kontakto me nje Ekspert