Tharese Rrobash Profesionale T 5130

MARKA: Electrolux
MODELI: T 5130
KAPACITETI I THARJES: 6 kg
TIPI I THARESES: Me Rezistence
MENYRA E KONTROLLIT: Elektro- Mekanike
INSTALIMI: Me qendrim te lire
SENSOR LAGESHTIRE: Po
HAPJA E DERES: Normale
NUMRI I PROGRAMEVE: 3 programe
MATERIAL I KAZANTI: Celiku Inox
NIVELI I ZHURMËS: 70 dB
PERMASAT: 85 x 60 x 72.5 cm

Category:

Description

Ekran LED
Ekran të madh dhe një çelës kontrolli për zgjedhjen e thjeshtë të programit
Sensor lageshtie
Kontrolli i lagështisë së mbetur (për një rezultat të saktë të tharjes dhe një konsum të ulët të energjisë )
Kontroll i saktë i temperaturës së ajrit të shkarkimit
Funksion antirrudhe
Tharje Intensive
Kazan Celiku Inox
Mbrojtje 100% nga ndryshkja
Niveli i zhurmës: 70 d(B)
Dimensionet:L x Gjx Th (85 x 60 x 72.5) cm