Tharese rrobash profesionale Whirlpool 3LWED 4830 FW

MARKA: Whirlpool
MODELI: 3LWED 4830 FW
KAPACITETI I THARJES: 15 kg
TIPI I THARESES: Me Kondesim
MENYRA E KONTROLLIT: Elektro- Mekanike
INSTALIMI: Me qendrim te lire
SENSOR LAGESHTIRE: Po
PROGRAMIM I KOHES: Po
HAPJA E DERES: Normale
NUMRI I PROGRAMEVE: 14 programe
PROGRAME SPECIALE: Per rroba delikate
MATERIAL I KAZANTI: Qeramik
NIVELI I ZHURMËS: 70 dB

Category:

Description

Tharje me kondesim
14 programe te ndryshme tharjeje
Sensor lageshtie
6Th Sense Technology: Nepermjet sesnorit te lageshtires monitorohet dhe percaktohet temperatura dhe kohezgjatja e ciklit te tharjes
Programe speciale për rrobat delikate
Program antirrudhe
Tharje Intesive
Perzgjedhje e kohes se tharjes
Program i shkurter tharjeje
Kazan qeramik
Mbrojtje 100% nga ndryshkja