Fshese profesionale Nilfisk MC 2C-150/650 XT EU TC20P

Presioni i pompes (bar/MPa) 150/15
Rrjedha e ujit Qmax / Qiec (l / h) 650/570
Pompë (RPM) 2800
Konsumi i energjisë (kW) 3.3

Category:

Description

Performancë e shkëlqyeshme e pastrimit, pajisje profesionale spërkatëse, hapësira të mira për ruajtje dhe trajtim.