Fshese profesionale Viper DSU15-EU1

Modeli: DSU15 DRY VAC
Fuqia motorrike (W) 880
Voltazh(V) 220-240
Frekuenca (Hz) 50-60
Airflow (l/min.) 1834/1267(ECO)
Fuqia thithese (mm H2O) 2200/1600(ECO)
Niveli i zhurmes (dB(A)) 65/60(ECO)
Gjatesia e kabellit (m) 10
Kapacitet i depozites (l) 15
Gjatesia x gjeresia x lartesi (cm) 38.8X37.4X47.5
Pesha neto (kg) 5.7
Konsumi vjetor i energjise elek. (kWh/vit) 36
Funksionim me qese VA81399-P10

Category:

Description

E fuqishme dhe e lehte ne perdorim
E pershtatshme per pastrim te perditshem ne ambjente te brendshme si zyra, dhoma hoteli, restorante te vogla, dyqane.
• E lehte ne perdorim: Butoni i ndezjes mund te aksesohet me dore ose kembe, mbajtese per kabellin e ushqimit, mbajtes aksesoresh, mbajtes tubti, filter HEPA.
• E thjeshte per perdoruesin: Manovrim i thjeshte qe lehteson transportin
• Kursim energjie: Funksion ECO
• Robust ne perdorimin e tejzgjatur dhe mbingarkim
• Klasa e eficences se energjise C, Mbledhja e pluhurit ne tapet- klasa E, Mbledhja e pluhurit ne siperfaqe te forta -klasa D, riemetimi i pluhurit – klasa C