Fshese profesionale Nilfisk MULTI II 22 INOX

Fshesë profesionale me korrent, Perdorimi në të thatë dhe të lagësht
Tregues per pastrimin e filtrave
Fuqia Pmax (W) 1200
Enë 22 l me kapacitet të mirë mbushës neto
Enë polipropileni për pastrim të lehtë

Category:

Description

Tregues per papastertine e filterit.
Motor të fuqishëm 1200 W.
Fuqia e lartë e thithjes për pastrim efikas.
Depozitë me kapacitet 22 L
Depozitë polipropileni për pastrim të lehtë