Fshese profesionale Viper CAR275-EU

Depozita e solucionit/Depozita e mbetjeve (lt) 28/75
Fuqia (W) 2100, Voltazh (V) 220-240
Airflow (l/min) 3115
Fuqia thithese (mmH2O) 2250
Presioni i pompes (W/bar) 150/60
Niveli i zhurmes (dB(A)) 78
Gjatesia e kabellit (m) 10
Gjatesi x gjeresi x lartesi (cm) 70×56.5×101
Pompa 36W/70PSI

Category:

Description

Perdorim i perditshem me cilesi te larte – Pastrim dhe larje tapicerie
E pershtatshme per pastrim tapiceri ne zyra, shkolla, restorante, hotele dhe aeroporte.
E lehte ne perdorim: Depozita mund te zbrazet lehtesisht pa hequr motorrin.
• E thjeshte per perdoruesin: Rrotat e pasme te medha dhe ato rrotulluese ne pjesen e perparme lehtesojne transportimin.
• Rezistence per nje kohe te gjate: Depozita dhe shasia te integruara ne nje trup duke e bere pajisjen me te forte dhe rezistente