Fshese profesionale Viper LSU255-EU TC20C

Konsumi energjise: (W) 2000, Voltazh(V) 220-240
Motor vakumi: 2-fazor
Airflow (l/min) 3115 , Fuqia thithese: (mm H2O) 2250
Niveli i zhurmes: (dB(A)) 78
Gjatesia e kabellit (m): 8/portokalli
Depozite prej celiku
Kapaciteti i depozites (lt): 55
Niveli i zhurmes (dB(A)): 78
Pesha (kg): 24.5
Gjatesia x gjeresia x lartesi (cm):  63.4×58.6×94.8

Category:

Description

Fshese profesionale, pastrim ne te thate/lagesht me fuqi te larte thithese
E lehte ne perdorim, fuqi thithese optimale, tub kullues
Shasi e forte/rezistente, rrota te pasme te medha, rrota te perparme rrotulluese
Mbajtese per kabullin dhe aksesoret

Pajisje standarde
Filter i pluhurave: VA80119
Tubi: VA80400
Seti per zgjatjen e tubit: (2) VA80711
Koka per dysheme, tapet: VA80036
Koka per larje: VA80853
Furce pastruese VA20803
Aksesor per qoshet VA20806