Fshese profesionale Nilfisk VL200 30PC INOX

Fshesë me korrent kompakte, Perdorimi në të thatë dhe të lagësht
Teknologjia e pastrimit të filtrit Push & Clean
Fuqia e vlerësuar (W) 1200
Fundi i fuqisë së thithjes së tubit (W) 250
Rrjedhja e ajrit (l / sek.)48
Opsioni i kontejnerit prej çeliku inox

Category:

Description

Fshese profesionale, pastrim ne te thate/lagesht me fuqi te larte thithese
E lehte ne perdorim, fuqi thithese optimale, tub kullues
Shasi e forte/rezistente, rrota te pasme te medha, rrota te perparme rrotulluese