Fshese profesionale Viper DSU10-EU1

Modeli DSU10 DRY VAC
Fuqia motorrike (W) 880
Voltazh(V) 220-240
Frekuenca (Hz) 50-60
Airflow (l/min.) 1834
Fuqia thithese (mm H2O) 2200
Niveli i zhurmes (dB(A)) 65
Gjatesia e kabellit (m) 8
Kapacitet i depozites (l) 10
Gjatesia x gjeresia x lartesi (cm) 35.8X34.2X47.5
Pesha neto (kg) 5.2
Konsumi vjetor i energjise elek. (kWh/vit) 35
Funksionim me qese VA81399-P10

Category:

Description

Perdorim i perditshem me cilesi te larte – Pastrim dhe larje tapicerie
E pershtatshme per pastrim tapiceri ne zyra, shkolla, restorante, hotele dhe aeroporte.
E lehte ne perdorim: Depozita mund te zbrazet lehtesisht pa hequr motorrin.
• E thjeshte per perdoruesin: Rrotat e pasme te medha dhe ato rrotulluese ne pjesen e perparme lehtesojne transportimin.
• Rezistence per nje kohe te gjate: Depozita dhe shasia te integruara ne nje trup duke e bere pajisjen me te forte dhe rezistente