SkyLine arriti të marë çmimin SMART LABEL 2019

Gama e “SkyLine Cook and Chill solution” të Electrolux arriti të marrë cmimin Smart Label 2019 për ‘Efiçencën Funksionale’ falë teknologjisë SkyDuo, ndërlidhjen intuitive midis paisjeve të gamës SkyLine. Electrolux Professional u mundëson blerësve menaxhimin e të gjitha operacioneve të gatimit të  kryhen nga OnE unique interface, duke përdorur produktët e ndërlidhura dhe të sikronizuara.

Smart Label është i promovuar nga HOST- Fiera Milano ne bashkëpunim me POLI.design vlerësojnë inovacionet që bëhen në industri. Smart Label Award vlerëson produkte, shërbime dhe projekte që kryesojnë për sa I përket karakteristikave si: Funksionimi, teknologjia, ndikimi I ambientit dhe implikimi etik dhe social.

“Inovacioni është dicka që e bën jetën e klientit më të thjeshtë, më productive dhe me më shumë përfitime. Kjo do të thotë vendosja e fokusin e përdoruesit nga fundi I listës ne qëndër të saj për përmirësimin e produkteve dhe proçeseve. Për të arritur këtë gjë, ne përdorim teknologji të përparuar dhe Algoritma A.I” – thotë Alberto Pezzutto, menaxheri I linjës Cook and Chill për Electrolux Professional.

“Furrat dhe Blast Chillerat tonë punoëjnë në mënyra të ngjashme, duke ofruar një sistëm të integruar  që është unik në trëgun e tyre. Të dyja paisjet mund të komunikojnë më njëra-tjetrën, e cila mundëson uljen e kohës së përgatitjes, duke ofruar nivelin më të lartë të sigurisë së ushqimit, gabimeve dhe kostot e konsumit të energjisë në minimum.” – shton për më shumë Pezzutto. Më pas ai specifikon “ Të gjithë ata që zotërojnë një restorant vlerësojnë lehtësinë në përdorim dhe multifunksionalitetin, dhe fakti që disa paisje mund të kombinohet me njëra-tjetrën, që bën më të lehta gjerat sepse mund të përdoren aksesorët e përbashkët.”

Bazuar në kombinimin e teknologjisë smart dhe designi i përqëndruar tek njeriu, SkyLine është ndërtuar për të kyesuar në industrinë e paisjeve profesionale.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit