Lavanderi shumë e thjeshtë për tu përdorur edhe nga vetë klientët tuaj

Të pasurit një lavanderi lëhtësisht të përdorshme edhe nga klientët tuaj është gjithmonë një plus shumë i madh për biznesin tuaj, gjë që mundëson edhe një zgjedhje të lehtë nga klientët po ashtu edhe rikthimin e tyre.

Edhe nëse ju vendosni ta perdorni atë kundrejt një kostoje të caktuar të cilën klientët u duhet ta paguajnë në shkembim përdorimit të paisjeve, çfarë është e rëndësishme është që paisja tju mundësojë një jëtëgjatësi dhe shpëjtësi në kryerjen e proçeseve të saj.

Lehtësia në përdorim është ajo cfarë bën dallimin.

Klientët tuaj mund të përfitojnë nga lavanderia juaj duke qënë se janë shumë të thjështa për tu përdorur dhe nuk do kenë vështirësi në përdorimin e tyre. Për më shumë ndiqni edhe videon me instruksionet mëposhtë:

Si mund të përdorni Lavatricen:

 • Ndizni Lavatricen
 • Vendosni rrobat e tuaja brënda duke u siguruar që nuk jeni duke e tejmbushur
 • Sigurohuni që e keni mbyllur sic duhet derën
 • Vendosni detergjentin (Në ndarjën e parë për detergjentin e legshem, e dyta për atë pluhur dhe e treta për zbutësin)
 • Zgjidhni programin që dëshironi
 • Shtypni Start

Si mund të përdorni Tharësen:

 • Ndizni Tharësen
 • Mbusheni me rrobat e marra nga lavatricja dhe sigurohuni që nuk jeni duke tejkaluar kapacitëtin e therëses
 • Zgjidhni temperaturën e dëshiruar
 • Në ekran do të shikoni kohën e përfundimit të programit të zgjedhur
 • Shtypni Start
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit