Tharese rrobash profesionale Whirlpool 3LWED 4705 FW

Tharje me kondesim
14 programe te ndryshme tharjeje
Sensor lagështie
6Th Sense Technology: Nëpërmjet sesnorit të lagështirës monitorohet dhe përcaktohet temperatura dhe kohëzgjatja e ciklit të tharjes
Programe speciale për rrobat delikate
Program antirrudhe
Tharje Intesive
Përzgjedhje e kohës së tharjes
Program i shkurtër tharjeje
Kazan qeramik
Mbrojtje 100% nga ndryshkja