Lavatrice Profesionale W 555 H

MARKA: Electrolux
MODELI: W 555 H
KAPACITETI I LARJES: 6 kg
SHPEJTESIA MAX. E CENTRIFUGES: 1450 rpm
MENYRA E KONTROLLIT: Elektro-Mekanike
INSTALIMI: Me qendrim te lire
SENSOR PESHE: Po
HAPJA E DERES: Normale
NUMRI I PROGRAMEVE: 3 programe
MATERIAL I KAZANIT: Karbonat
NIVELI ZHURMËS: 70/56 d(B)
PERMASAT: 85 x 60 x 68 cm

Category:

Description

Lidhje me uje te ngrohte/ me uje te ftohte
Ekran LCD
Autodoze – për dozim automatik të pluhurit ose pastruesit të lëngshëm.
Koha totale e ciklit të larjes: 49 minuta
Program per rrobat e punes me ndotje te larte dhe materiale rezistente ndaj ujit
Paralarje
Pastrues dhe disifektues termik
Sensor peshe
Niveli i zhurmës: 70/56 d(B)
Kazan carboran
Mbrojtje 100% nga ndryshkja
Dimensionet: L x Gj x Th (85 x 60 x 68)