Lavatrice Profesionale W 555 H

Lidhje me ujë të ngrohtë/ me ujë të ftohtë
Ekran LCD
Autodoze – për dozim automatik të pluhurit ose pastruesit të lëngshëm.
Koha totale e ciklit të larjes: 49 minuta
Program për rrobat e punes me ndotje të lartë dhe materiale rezistente ndaj ujit
Paralarje
Pastrues dhe disifektues termik
Sensor peshe
Niveli i zhurmës: 70/56 d(B)
Kazan carboran
Mbrojtje 100% nga ndryshkja
Dimensionet: L x Gj x Th (85 x 60 x 68)

Perfitimet e Produktit

Ekonomia, performanca, koha: ekuilibri i përsosur

Me trekëndëshin e larjes, ekuilibrin e përsosur midis ekonomisë, performancës së larjes dhe kohës, në varësi të nevojave të klientit. Gjetja e ekuilibrit të përsosur midis konsumit të ulët të ujit dhe energjisë, ndërsa maksimalizimi i rezultateve të larjes me kohën më të shkurtër të përpunimit.

I lehtë në përdorim

Projektuar posaçërisht për të siguruar funksionim të sigurt dhe të thjeshtë. Hapja e madhe e dyerve, ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur, zhurma shumë e ulët dhe niveli i dridhjeve janë karakteristika të vlerësuara.

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Modelet shtesë Spin janë të fuqishme dhe të besueshme në çdo lloj instalimi që ka nevojë për një produkt bazë.

Ekonomik

Me mbaruesit e këmishave me efikasitet të lartë do të merrni bluza të përfunduara me cilësi të lartë. Shtypjet tona me kokë të praruar me nikel zvogëlojnë humbjen e nxehtësisë dhe kursen energji.