Fshese profesionale Viper DSU15-EU1

E fuqishme dhe e lehtë në përdorim
E përshtatshme për pastrim të përditshëm në ambjente të brëndshme si zyra, dhoma hoteli, restorante të vogla, dyqane.
• E lehtë në përdorim: Butoni i ndezjes mund të aksesohet me dorë ose këmbe, mbajtëse për kabëllin e ushqimit, mbajtës aksesorësh, mbajtës tubi, filter HEPA.
• E thjeshtë për përdoruesin: Manovrim i thjështë që lehtëson transportin
• Kursim energjie: Funksion ECO
• Robust në përdorimin
• Klasa e eficencës yë energjisë C, Mbledhja e pluhurit ne tapet- klasa E, Mbledhja e pluhurit ne siperfaqe te forta -klasa D.