Fshese profesionale Viper CAR275-EU

Perdorim i përditshem me cilësi të lartë – Pastrim dhe larje tapicerie
E përshtatshme për pastrim tapiceri në zyra, shkolla, restorante, hotele dhe aeroporte.
E lehtë në përdorim: Depozita mund të zbrazet lehtësisht pa hequr motorrin.
• E thjeshtë për përdoruesin: Rrotat e pasme të mëdha dhe ato rrotulluese në pjesen e përparme lëhtesojnë transportimin.
• Rezistencë për nje kohë të gjatë: Depozita dhe shasia të integruara në një trup duke e bërë pajisjen më të fortë dhe rezistente.