Tharese rrobash profesionale Whirlpool 3LWED 4830 FW

Tharje me kondesim
14 programe të ndryshme tharjeje
Sensor lagështie
6Th Sense Technology: Nëpërmjet sensorit të lagështirës monitorohet dhe përcaktohet temperatura dhe kohëzgjatja e ciklit të tharjes
Programe speciale për rrobat delikate
Program antirrudhe
Tharje Intesive
Perzgjedhje e kohës së tharjes
Program i shkurtër tharjeje
Kazan qeramik
Mbrojtje 100% nga ndryshkja