Tharese Rrobash Profesionale TE 1120

Program automatik i cili njeh nivelin e lagështisë dhe ndalon punën automatikisht sapo arrihet tharja e dëshiruar.
Program Rifreskimi
Përzgjedhje e nivelit të tharjes
Kohezgjatja standarde e programit: 120 min
Funksion i tharjes ekonomike
Zgjatja e kohes së tharjes me intervale nga 5 min
Fazë anti rrudhe
Sinjal i mbarimit të programit
Niveli i zhurmës: 67 dB
Dimensionet (L x Gj x Th): 85 x 60 x 61 cm

Perfitimet e Produktit

Fleksibilitet dhe kujdes i jashtëzakonshëm ndaj veshjeve

Dy opsione të temperaturës së tharjes (të ulët dhe të mesëm)
– Paqe më e madhe e mendjes: lidhje e drejtpërdrejtë opsionale nga rezervuari i ujit të kondensuar për të kulluar për shkarkime të menjëhershme

Trefishi i jetës (në krahasim me paisjet elektroshtëpiake)

Jetëgjatësi shtesë për shkak të konstruksionit më të qëndrueshëm të makinerive me përbërës profesionistë
– Më pak dridhje dhe zhurmë: nën 70 dB bazuar në sistemin e transmetimit, kondensatorin dhe panelin e krijuar posaçërisht
– Nuk ka gërryerje kimike: para dhe majë çeliku inox