Tharese Rrobash Profesionale T 5130

Ekran LED
Ekran të madh dhe një çelës kontrolli për zgjedhjen e thjeshtë të programit
Sensor lageshtie
Kontrolli i lagështisë së mbetur (për një rezultat të saktë të tharjes dhe një konsum të ulët të energjisë )
Kontroll i saktë i temperaturës së ajrit të shkarkimit
Funksion antirrudhe
Tharje Intensive
Kazan Celiku Inox
Mbrojtje 100% nga ndryshkja
Niveli i zhurmës: 70 d(B)
Dimensionet:L x Gjx Th (85 x 60 x 72.5) cm

Perfitimet e Produktit

Funksionim pa probleme

Dizajni i veçantë dhe karakteristikat teknike do të garantojnë funksionimin pa probleme dhe rezultate të shkëlqyera të mbarimit. Makineritë tona pajisen me një pajisje anti-shtrirëse për të mbrojtur rripin e belit dhe këmbët nga deformimi kur përfundojnë pëlhura elastike.

I lehtë në përdorim

Projektuar posaçërisht për të siguruar funksionim të sigurt dhe të thjeshtë. Hapja e madhe e dyerve, ndërfaqja e lehtë për t’u përdorur, zhurma shumë e ulët dhe niveli i dridhjeve janë karakteristika të vlerësuara.

Përshtatur sipas nevojave tuaja

Modelet shtesë Spin janë të fuqishme dhe të besueshme në çdo lloj instalimi që ka nevojë për një produkt bazë.

Ekonomik

Me mbaruesit e këmishave me efikasitet të lartë do të merrni bluza të përfunduara me cilësi të lartë. Shtypjet tona me kokë të praruar me nikel zvogëlojnë humbjen e nxehtësisë dhe kursen energji.