Qëroni,lani dhe thani me gamen tone te makinerive te qërimit , lareseve te perimeve dhe thareset me rrotullim.

Makinat e qërimit multifunksionale

Qëruesit e Electrolux-it zgjidhin problemin e heqjes jo vetëm të lëvozhave të patates, por gjithashtu  te perimeve të forta dhe të buta, pastrojnë guaska, fshin perimet pa i qeruar dhe thare ato. Pllaka gërryese ofrohet si standarte për një rezultat të cilësisë së lartë.

Qërueset  tona kanë një numër të kapacitete të ndryshme të mbajtesit te qëruesit  për të kënaqur kërkesat e restoranteve të vogla dhe të mesme dhe të garantojë prodhimin maksimal nga 80 kg / h në 400 kg / h perime te qeruara.Panel  kontrolli me prekje i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur ,i papërshkueshëm nga uji me buton fillimi dhe kohe e programueshme.

Laresit e perimeve dhe tharja me rrotullim.

Electrolux ofron një gamë të gjerë të besueshme të larjes se perimeve, tharëseve me rrotullim dhe makinerive të kombinuara që sigurojnë 2 në 1 zgjidhje për çdo madhësi kuzhine. Ato janë komponentë thelbësorë për kuzhinat e vogla, të mesme dhe të mëdha. Zgjidhni atë që është më e mira për mjedisin tuaj të kuzhinës profesionale, duke larë dhe tharë lakrat , spinaq, pras, majdanoz, lakër, brokoli dhe artichoken tuaj në kohë rekord, duke siguruar shijen më të mirë dhe cilësi më delikate.

Të gjitha njësitë tona janë të dizajnuara për trajtim efikas dhe të sigurtë të çdo lloj perime, higjienë të garantuar dhe janë të lehtë për t’u pastruar.