MultiSlim Compact Oven

Lidhje me uje te ngrohte/ me uje te ftohte
Ekran LCD
Autodoze – për dozim automatik të pluhurit ose pastruesit të lëngshëm.
Koha totale e ciklit të larjes: 49 minuta
Program per rrobat e punes me ndotje te larte dhe materiale rezistente ndaj ujit
Paralarje
Pastrues dhe disifektues termik
Sensor peshe
Niveli i zhurmës: 70/56 d(B)
Kazan carboran
Mbrojtje 100% nga ndryshkja
Dimensionet: L x Gj x Th (85 x 60 x 68)