Fshese profesionale Viper LSU255-EU TC20C

Fshesë profesionale, pastrim në të thatë/lagësht me fuqi të lartë thithëse
E lehtë në perdorim, fuqi thithëse optimale, tub kullues
Shasi e fortë/rezistente, rrota të pasme të medha, rrota të përparme rrotulluese
Mbajtëse për kabullin dhe aksesorët

Pajisje standarde
Filter i pluhurave: VA80119
Tubi: VA80400
Seti per zgjatjen e tubit: (2) VA80711
Koka per dysheme, tapet: VA80036
Koka per larje: VA80853
Furce pastruese VA20803
Aksesor per qoshet VA20806