Fshese profesionale Viper DSU10-EU1

Përdorim i perditshëm me cilësi të lartë – Pastrim dhe larje tapicerie
E përshtatshme për pastrim tapicerie në zyra, shkolla, restorante, hotele dhe aeroporte.
E lehtë në përdorim: Depozita mund të zbrazet lehtësisht pa hequr motorrin.
• E thjeshtë për përdoruesin: Rrotat e pasme të mëdha dhe ato rrotulluese në pjesën e perparme lehtësojnë transportimin.
• Rezistencë për një kohë të gjatë: Depozita dhe shasia të integruara në një trup duke e bërë pajisjen më të fortë dhe rezistente.