Zgjidhje për Ushqimin

Zbuloni cilat janë zgjidhjet perfekte për lokalin dhe kafenenë tuaj.

E-flex electronic glasswasher

 • I sigurtë dhe ergonomik
 • Performancë e jashtëzakonshme
 • Higjenë ekselente
 • Jetëgjatësi

SpeeDelight

 • Ofron ushqime të shëndetshme dhe të shijshme shpejtë dhe me efikasitetin më të lartë.
 • Kapaku ngihet automatikisht kur ushqimi juaj të jetë gati për tu servirur.
 • Cilësia në çdo nivel gatimi falë tre sistemeve të gatimit.

Libero Line

 • Njësi gatimi të gatshme plotësisht e lëvizshme.
 • Përgatisni dhe shërbeni ushqimet e freskëta dhe të mrekullueshme për të gjithë, kudo dhe në kohë rekord.
 • Pajisje plug-in: për skuqjen, zgarën, wok me induksion, pjanurë me induksion, mini furrë kombi.

Zgjidhje për Pije

Një mundesi e gjerë e zgjidhjeve për kafe dhe pije për të tejkaluar pritjet e klientëve tuaj, së bashku me një ekip ekspertësh që na janë bashkuar për t’ju shërbyer. Ne ju ofrojme

 • Paisjet e bërjes të kafes dhe çajit.
 • Bluarsit e kafesë.
 • Dispenser të pijeve të nxehta dhe të ftohta etj..

Kontakto me nje Ekspert